Logo

Απολυμένος συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά [βίντεο+φωτο]



 
 

Επίθεση με μαχαίρι μέσα στο γραφείο του στο δημαρχείο δέχθηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς.  Δράστης ήταν ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, μαχαίρωσε τον δήμαρχο δύο φορές στον δεξιό μηρό.  

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν στο δήμο ως οδηγός οχημάτων κυρίως στον τομέα της καθαριότητας, με σύμβαση διάρκειας οκτώ μηνών η οποία έληξε και απολύθηκε.  Κατά άλλη εκδοχη ο εν λόγω συμβασιούχος  είναι εν ενεργεία και η σύμβασή του λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο. 

Ο δήμαρχος αμέσως μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι η κατάστασή του κ. Τσουκαλά είναι  αιμοδυναμικά εσταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσo, χρειάστηκε να υποβληθεί σε  χειρουργική επέμβαση.

Ο 35χρονος μετά την πράξη του έφυγε από το δημαρχείο και εξαφανιστηκε στα στενά της περιοχής. Ωστόσο, λίγο αργότερα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν αστυνομικοί που τον οδήγησαν στο Α.Τ. Ελευσίνας.

Τι υποστήριξε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα αίτια της επίθεσης στο δήμαρχο ήταν προσωπικά. Ο δράστης, συγκεκριμένα, φέρεται ότι είπε χαρακτηριστικά: «Οι λόγοι που επιτέθηκα στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, ήταν καθαρά προσωπικοί».

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει  ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ πέρυσι είχε νοσηλευτεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "Δρομοκαΐτειο".  

Εικόνες από το δημαρχείο μετά την επίθεση

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα από το δημαρχείο της Ελευσίνας αμέσως μετά την επίθεση με μαχαιρι κατά του δημάρχου ανάρτησε το thriassio.gr. Παντού φαίνονται αίματα, καθώς ο κ. Τσουκαλάς, υπου υποβληθηκε σε χειρουργική επέβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, υπέστη ζημιά σε μία μεγάλη αρτηρία. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά