Logo

«Θρίλερ» με άγρια δολοφονία στο Περιστέρι



 
 

Ένας 41χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου 69 στο Περιστέρι. 

Το θύμα, που ζούσε μόνο του, πιθανολογείται ότι είναι νεκρό εδώ και λίγες ημέρες, καθώς η μητέρα του, που διαμένει σε άλλο σπίτι,  είχε ανησυχήσει γιατί δεν είχε νέα του το τελευταίο διάστημα.

Έτσι η μητέρα έστειλε στο διαμέρισμα του γιού της για να δει τι συμβαίνει, ένα συγγενή της, ο οποίος βρήκε τον άνδρα νεκρό, γεμάτο αίματα και κάλεσε την αστυνομία. 

Αστυνομικοί που μετεβησαν στο σημείο, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ενώ το διαμέρισμα είναι ανάστοτο, κάτι που δείχνει ότι ερευνήθηκε εξονυχιστικά.

 Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. 

Από αυτά τα πρώτα ευρήματα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο ή στους δολοφόνους χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί ότι τον/τους γνώριζε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ενδεχομένως το θύμα πάλεψε με τον δράστη/τους δράστες μέχρι τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Σημειώνεται, ότι την έρευνα της υπόθεσης  έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από ιατροδικαστή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά