Logo

Καλαμάτα: Ποιος είναι ο 28χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ για να μην συλληφθεί [βίντεο]



 
 

Παλιός γνώριμος των αρχών είναι ο 28χρονος από την Αίγυπτο που τραυμάτισε το βράδυ της Πέμπτης με μαχαίρι δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ Καλαμάτας, ένας εκ των οποίων παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Το περιστατικό ξεκίνησε στην παραλία της Καλαμάτας, όταν ο 28χρονος άρπαξε από μία γυναίκα τα γυαλιά και την τσάντα της. Στο σημείο προσέγγισαν αρχικά άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι, όταν είδαν ότι ο 28χρονος είχε στα χέρια του μαχαίρι, κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο  ομάδες της ΔΙ.ΑΣ  και ο 28χρονος χτύπησε με το μαχαίρι στο κεφάλι τον πρώτο αστυνομικό, που πλησίασε, και τον έριξε στο έδαφος.

Μάλιστα, ο δράστης έσκυψε πάνω από τον αστυνομικό και σήκωσε και πάλι το μαχαίρι του. Ο αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα μια φορά για  εκφοβισμό και ο δράστης το έβαλε στα πόδια,.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός καταδιωξε τον 28χρονο ο οποίος τον  χτύπησε στον ώμο. Ο δράστης, επίσης, τραυμάτισε άλλον έναν αστυνομικό, ευτυχώς, ελαφρά. 

Τελικά,οι  αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες στην οδό Μακεδονίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ τον Αύγουστο είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού μιας Γαλλίδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά