Logo

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη - Τον σκότωσε με σφυρί… για προσωπικούς λόγους



 
 

Ένα άγριο έγκλημα στο Τυμπάι της Κρήτης, με θύμα νεαρό από το Πακιστάν, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το 24χρονο θύμα βρήκε τραγικό θάνατο την προηγούμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του, δίπλα από το θερμοκήπιο, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το cretapost, ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε στις αρχές ότι  κατά τη διάρκεια λογομαχίας, που είχε με το θύμα, λόγω προσωπικών διαφορών, πήρε ένα σφυρί και τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μάλιστα από τα πολλαπλά χτυπήματα, που δέχθηκε με το βαρύ εργαλείο, το κεφάλι του πολτοποιήθηκε.

Οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό του πτώματος του δολοφονημένου άνδρα προσήγαγαν έναν 34χρονο και έναν επίσης, Πακιστανό. Μετά από πολύωρη ανάκριση κατάφεραν να αποσπάσουν τα ξημερώματα της Τρίτης την ομολογία του 34χρονου ότι ήταν ο δράστης του φρικτού εγκλήματος. 

Ο δράστης μετά την αναπαράσταση του εγκλήματος στο χώρο, όπου διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του άτυχου 24χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ρυάκι κοντά στο θερμοκήπιο, όπου εργαζόταν σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου.

Στην περιοχή επικρατούσε έντονη δυσοσμία και αυτό ήταν που οδηγησε  τον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου στο σημείο, όπου βρισκόταν το πτώμα και εν συνεχεία στο να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά