Logo

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: Πατέρας σκότωσε με μαχαίρι το γιο του



 
 

Τραγική κατάληξη είχε ο οικογενειακός καβγάς που ξέσπασε την Τρίτη σε σπίτι στο Περιστέρι, καθώς ο πατέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το γιο του.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε σπίτι οικογένειας Αιγυπτιακής καταγωγής και ξεκίνησε με τον έντονο διαπληκτισμό μεταξύ του πατέρα και της μητέρας. Όταν ο 18χρονος γιος της οικογένειας προσπάθησε να σταματήσει τους γονείς του τότε δέχθηκε θανάσιμη μαχαιριά από τον πατέρα του. 

 Οι φωνές από το σπίτι ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Οι κάτοικοι κάλεσαν την άμεση δράση μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και έτρεξαν να βοηθήσουν αντικρίζοντας το λουτρό αίματος στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 18χρονος δέχτηκε το θανάσιμο χτύπημα στη μηριαία αρτηρία και έχασε πολύ αίμα. Ο νεαρός μεταφέθηκε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 18χρονος είχε καταφέρει φέτος να εισαχθεί στη  σχολή Εμποροπλοιάρχων ενώ το Σάββατο είχε τα γενέθλια του. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμμαθητές του, δεν είχε ποτέ δημιουργήσει προβλήματα, γι' αυτό οι άνθρωποι της γειτονιάς και οι φίλοι του από το σχολείο είναι συντετριμμένοι από το χαμό του. 

Αστυνομικοιί της Άμεσης Δράσης .συνέλαβαν τον πατέρα και θα τον οδηγήσουν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά