Logo

«Σκηνοθέτησε» ληστεία για να κρύψει ότι έχασε στον τζόγο 70.000 ευρώ!



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μετά από συστηματική έρευνα στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας 31χρονου Έλληνα για ληστεία σε βάρος του, εξακριβώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία,  προσποιήθηκε στις αστυνομικές αρχές το θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι το βράδυ της 16 Οκτωβρίου 2017, τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας, άγνωστοι τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και αφαίρεσαν από το σπίτι του το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε «σκηνοθετήσει» ο ίδιος τη ληστεία σε βάρος του, προκαλώντας τραύματα στον εαυτό του με χρήση ξύλινης ράβδου. Κι αυτό για να  δικαιολογήσει σε οικείους του, ότι δεν κατείχε πλέον το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε ξοδέψει σε στοιχηματικά παίγνια.

Σημειώνεται, ότι η  δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 31χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά