Logo

Συνελήφθη η ταμίας του Αρσακείου - «Σκηνοθέτησε» ληστεία για να καλύψει υπεξαίρεση 80.000 ευρώ [φωτο]



 
 

Οι διωκτικές αρχές προχώρησαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στη σύλληψη της ταμία του  Αρσακείου στην Πάτρα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου για ψευδή κατάθεση, καθώς ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε διαπραχθεί ληστεία.

Όπως αναφέρει το  tempo24.news, η γυναίκα φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση  υπεξαίρεσης ποσού 80.000 ευρω η οποία είχε αποκαλυφθεί το 2015 και οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη. Φαίνεται ότι η ταμίας πιέστηκε, από τις αστυνομικές έρευνες και τις εξελίξεις που ελάμβανε η υπόθεση και σκηνοθέτησε την ληστεία, η οποία κατά την εκδοχή που παρουσίασε στην αστυνομία διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Η γυναίκα, συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής κατήγγειλε πως ενώ κατευθυνόταν στο χώρο εργασίας της στο Πλατάνι Πατρών, μέσω της οδού Γαληνού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της καθώς μπροστά της βρήκε «πεταμένο» δίκυκλο. Όπως ισχυρίστηκε, την ίδια στιγμή από την πίσω πλευρά εμφανίστηκε αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, οι οποίοι της έκλεισαν πιθανή δίοδο διαφυγής από το σημείο.

Όπως είπε η λεία των ληστών υπολογίζεται στις  80.000 ευρώ.

Όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα η γυναίκα συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για υπεξαίρεση 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά