Logo

Στα ίχνη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Βρέθηκε όπλο στην Καλλιθέα



 
 

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις μέσα στις προσεχείς ημέρες στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς μία επιχείρηση της Ασφάλειας με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) στην περιοχή της Καλλιθέας, οι προσαγωγές ατόμων και ο εντοπισμός σε διαμέρισμα  όπλων και χειροβομβίδων οδηγούν τους αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής  στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές, ενός Έλληνα και δύο Αλβανών, ενώ την τελευταία εβδομάδα περισσότερα από δέκα άτομα έχουν έχουν ανέβει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και έχουν καταθέσει στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία τυ δικηγόρου.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές το "κουβάρι" της υπόθεσης ξετυλίγεται σταδιακά και πολύ σύντομα οι έρευνες θα αποκαλύψουν τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι η εντολή προς τους δύο αλλοδαπούς δράστες, να επισκεφθούν το γραφείο της οδού Ασκληπιού και να εκβιάσουν τον δικηγόρο δόθηκε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο "επισκέπτες" του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δεν έλαβαν κάποιο μέτρο για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους και να μην αφήσουν αποτυπώματα και DNA. 

Χάρη σε αυτή την "αβλεψία" των δραστών οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι με τα αποτελέσματα των  Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σε συνδυασμό με τις φυσικές παρακολουθήσεις, έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για την πλήρξη εξιχνίαση της υπόθεσης, που είναι πλέον θέμα ημερών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-10-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά