Logo

Στην Πάτρα συνελήφθη ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου



 
 

Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στην Πάτρα έναν από τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στις 12 Οκτωβρίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, είναι δραπέτης των φυλακών και μετά τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, προσπαθούσε να φτάσει στην πατρίδα του ώστε να εξαφανιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο συλληφθείς ανακρίνεται από αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ που θεωρούν πως έχουν μπροστά τους το άτομο που πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου που βρισκόταν μαζί με τον εκτελεστή στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.
Τα κενά 

Τα στοιχείαι για τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, που είναι αλβανικής καταγωγής,  θεωρούνται αδιάσειστα από τους αξιωματικούς Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Αντίθετα, κενά υπάρχουν στο κομμάτι εκείνο της έρευνας που αφορά τους ηθικούς αυτουργούς. Μάλιστα, στην προσπάθεια να συμπληρωθεί το "παζλ" της υπόθεσης μετήχθησαν στην Ασφάλεια χθες Δευτέρα  πέντε ισοβίτες και βαρυποινίτες Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι εξετάστηκαν ως ύποπτοι και στη συνέχεια οδηγήθηκαν και πάλι στις φυλακές.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις οι εγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού φέρονται ότι έστειλαν τους δύο φυσικούς αυτουργούς στον 52χρονο δικηγόρο. Όπως φαίνεται σκοπός των εντολέων ήταν να πιεστεί ο δικηγόρος να παρέμβει σε πελάτη του, με τον οποίο είχαν «ανοιχτούς λογαριασμούς». Όμως πιθανολογείται ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, τον δολοφόνησαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά