Logo

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη [βίντεο+φωτο]



 
 

Μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε την Πέμπτη τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του καθ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 32άχρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, για 5ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ώστε να εξασφαλίσει τη δόση του.

Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει ότι πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.

Σε βάρος του 58άχρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 58χρονος κατηγορούμενος έχει ζητήσει προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του 58άχρονου στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στα κοινωνικά δίκτυα, μεταξύ άλλων η αδελφή της 32άχρονης εφοριακού σχολίασε για τον καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας, «Καθαρμα εφαγες την αδελφη μου για 5 ευρω κ ενα κινητο να πεθανει το κτηνος».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά