Logo

Συνελήφθησαν τρεις ληστές σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικών καταστημάτων στην Αττική



 
 

Τρεις Έλληνες, δύο 43χρονοι και ένας 52χρονος, συνελήφθησαν στα Κάτω Πατήσια, στο Κορωπί και στην Βοιωτία για  ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικά καταστήματα της Αττικής.. Οι συλλήψεις και των τριών πραγματοποιήθηκαν  την περασμένη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία την περασμένη Δευτέρα ο 43χρονος δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε ταχυδρομικό κατάστημα στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγε, αλλά έπειτα από αναζητήσεις εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην ίδια περιοχή και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (πιστόλι και το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ.

Από έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς από τις αρχές Οκτωβρίου, μαζί με δύο συνεργούς του είχαν συγκροτήσει ομάδα που διέπραττε ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικά καταστήματα, στα οποία εισέρχονταν, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου αφαιρούσαν χρηματικά ποσά.

Άμεσα ταυτοποιήθηκαν οι δύο συνεργοί του και συνελήφθησαν ο έτερος 43χρονος στον Ορχομενό Βοιωτίας και ο 52χρονος στο Κορωπί. Επίσης συνελήφθη και ένας 51χρονος για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή τους καθώς και από τις έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κυνηγετικά όπλα, πλήθος φυσιγγίων καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -161,2- γραμμαρίων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, τρεις  ληστείες σε ταχυδρομικά καταστήματα και μία απόπειρα ληστείας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας μετά την άσκηση ποινικης δίωξης σε βάρος τους, τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-11-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά