Logo

Κοκαΐνη 135 κιλών εντοπίστηκε στη Βάρκιζα - Συνελήφθη Σέρβος [φωτο]



 
 

Ευρεία επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Κυριακής, για την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πολυτελή κατοικία στη Βάρκιζα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας που ανέρχεται στα 135 κιλά.

Στην εν λόγω κατοικία εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας αλλοδαπός, κατά πληροφορίες Σέρβος 33 ετών, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου και ανακρίνεται.

Η έφοδος στο πολυτελές διαμέρισμα που διέμενε ο Σέρβος έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του αλλοδαπού.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι  ο Σέρβος και το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε είχαν τεθεί εδώ και ημέρες υπό παρακολούθηση, ενώ σήμερα Κυριακή αποφασίστηκε η έφοδος, που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της προαναφερόμενης τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

Ποιος είναι ο συλληφθείς 

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο 33χρονος Σέρβος ονομάζεται Μάρτιν και ότι κατά τις εκτιμήσεις τους ήταν ο "αποθηκάριος" ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Πρόσθεταν, μάλιστα, ότι το σπίτι στη Βάρκιζα στο οποίο συνελήφθη το είχαν νοικιάσει για εκείνον τα ασύλληπτα μέλη του κυκλώματος, ενώ ο ίδιος ο Μάρτιν χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα πολυτελές όχημα.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης του, ο 33χρονος είχε έρθει στην Αθήνα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η αξία των  135 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στη Βάρκιζα υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ.

Η κατοικία του Σέβου βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και εκτός από τα ναρκωτικά σε αυτή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και  12.000 ευρώ. Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυκτερικά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος Σέρβος είχε έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη διακίνηση των 135 κιλών κοκαΐνης. Μάλιστα δεν αποκλείεται η ποσότητα να προοριζόταν για τη Σερβία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά