Logo

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 κιλά ηρωίνης σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής [φωτο]



 
 

Περίπου 29 κιλά ηρωίνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ύστερα μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε ταβέρνα και σε σπίτι στα Καλύβια Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής ηλικίας 32 (ηγετικό στέλεχος), 33 και 34 ετών καθώς και μία 29χρονη Ελληνίδα.

Τα 59 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 28 κιλών και 708 γραμμαρίων εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο της ταβέρνας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη του κυκλώματος, κατά περίπτωση, εισήγαγαν ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες μετά από διαδικασίες νόθευσης και τυποποίησης, τις απέκρυπταν σε ειδικές κρύπτες με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Επιπλέον, σε βάρος του 32χρονου και της 29χρονης εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών για διεύθυνση και συμμετοχή, αντίστοιχα, σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Εκτός των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, καθώς και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά