Logo

Γυναίκα πίσω από την άγρια δολοφονία Κινέζας στον Άγιο Παντελεήμονα [βίντεο]



 
 

Με τη σύλληψη μίας 27χρονης από το Μπαγκλαντές εξιχνιάσθηκε η δολοφονία μιας 48χρονης Κινέζας που έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2017 στο διαμέρισμα του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε σήμερα Δευτέρα προς τους δημοσιογράφους, ο διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος, Χρήστος Παπαζαφείρης, το θύμα στις 26 Οκτωβρίου 2017 βρέθηκε νεκρό μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου διέμενε μόνο γτου. 

Στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.

Από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι αρχές προσανατολίστηκαν  στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιοριστεί ο «κύκλος» των υπόπτων και να σχηματοποιηθεί  το περίγραμμα της υπόθεσης.

Εξετάσθηκε το σύνολο σχεδόν των προσώπων, που εντάσσονταν στον κύκλο των προσωπικών επαφών και γνωριμιών του θύματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή προδιαγράφηκε η ύπαρξη προσωπικών διαφορών του θύματος, με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές, στο πρόσωπο της οποίας οι αστυνομικοί εστίασαν το ερευνητικό τους ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη αλλοδαπή εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της.

Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της δολοφονηθείσας, μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Εκεί η 27χρονη προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο  χτύπησε την 48χροννη στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της απέφραξε τις αεροφόρους οδούς με τα χέρια της.

Τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της νεαρής από το Μπαγκλαντές, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της δράστιδας με ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά