Logo

Δικογραφία σε βάρος δύο φυλακισμένων για ληστείες στη Χαλκιδική πριν από 3,5 χρόνια



 
 

Ως δράστες δύο ληστειών και δύο κλοπών που είχαν διαπραχθεί στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη πριν από τριάμισι χρόνια ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες που εδώ και καιρό βρίσκονται στη φυλακή. Σύμφωνα, μάλιστα, με την αστυνομία ο ένας εξ αυτών αγόρασε αυτοκίνητο με χρήματα που προέρχονται από το μερίδιό του από τη λεία ληστείας.

Οι δύο έγκλειστοι, ηλικίας 31 ετών και 36 ετών, φέρονται να λήστεψαν στις 30 Αυγούστου 2014 υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ σε περιοχή της Κασάνδρας σττην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, φέρονται ότι έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτα, ότι απείλησαν με πιστόλι τους υπαλλήλους και ότι άρπαξαν 12.800 ευρώ. Μέρος αυτών των χρημάτων φέρεται ότι χρησιμοποίησε ο 36χρονος για να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στο όνομα της 25χρονης φίλης του. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ημέρες νωρίτερα, ο 31χρονος μαζί με έναν 29χρονο συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί σταμάτησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με την απειλή πιστολιού ένα αυτοκίνητο, χτύπησαν τον οδηγό του και διέφυγαν με αυτό. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο  σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε μαζί με την κλεμμένη μοτοσικλέτα της ληστείας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.  

Σε βάρος των δυο έγκλειστων κακοποιών και του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστείες, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στην ΕισαγγελίαΠρωτοδικών Πολυγύρου.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η  25χρονη η οποία κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2017 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά