Logo

Σκύλος του Λιμενικού εντοπίζει σε κρύπτη Ι.Χ. 9 κιλά ηρωίνης [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας 65χρονος αλλοδαπός και μία 72χρονη αλλοδαπή συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε ηρωίνη βάρους 9 κιλών. Τα ναρκωτικά εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος Κ9 του Λιμενικού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που  διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, βρέθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 65χρονος αλλοδαπός με συνοδηγό την 72χρονη αλλοδαπή, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο κάτω μέρος του δαπέδου, δεξιά και αριστερά από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνης, συσκευασμένη σε εννέα (09) δέματα, τυλιγμένα σε σελοφάν, συνολικού μικτού βάρους εννέα κιλών και εκατόν ογδόντα γραμμαρίων (9,180 kg).

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, προχώρησε στην κατάσχεση της ναρκωτικής ουσίας, του το Ι.Χ.Ε. όχηματος, δύο (02) κινητών τηλεφώνων μίας (01) συσκευής πλοήγησης (GPS) καθώς και των χρηματικών ποσών των χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€), τριάντα πέντε δολαρίων ΗΠΑ και εκατόν τριάντα έξι λέβα Βουλγαρίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά