Logo

Δικογραφία κατά 34χρονης αστυνομικού - Βρέθηκε το όπλο της σε ΙΧ με πλαστές πινακίδες



 
 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχημάτισε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ σε βάρος 34χρονης αστυνομικού, η οποία αντιμετωπίζει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και παραβίασης των διατάξεων περί οπλοφορίας.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και δύο ιδιώτες, ηλικίας 43 ετών και 19 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παραβίασης των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα του Σαββάτου οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, γιατί κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν διαπιστώθηκε πως αυτό έφερε πλαστές πινακίδες. 

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της ΕΛ.ΑΣ, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.  Τα αντικείμενα που βρέθηκαν κατασχέθηκαν.
 Όπως εξακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει υπηρεσιακά στην κατοχή της αστυνομικού, η οποία υπηρετεί στην Αττική, προκειμένου να καταστραφούν, όμως η 34χρονη δεν προχώρησε στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από το  Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-3-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά