Logo

Άγρια δολοφονία 19χρονου μπροστά στα μάτια φίλης του στο Μαρούσι [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγνωστοι δολοφόνησαν 19χρονο τα ξημερώματα της Κυριακής στο  Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες από  την αστυνομία, στις 05:20 το θύμα βρισκόταν μαζί με μία κοπέλα στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι .

Εκεί δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τραυμάτισαν τον νεαρό με αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως μεταδίδει το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο  19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου έδωσε κατάθεση η γυναίκα που βρισκόταν μαζί με τον 19χρονο.

Η κατάθεση της φίλης του θύματος - Φονικό για λίγα χρήματα και ένα κινητό;

Η 18χρονη κοπέλα που βρισκόταν μαζί με το θύμα την ώρα του φονικού, έκανε λόγο για τρεις δράστες, αναφέροντας ως κίνητρο τη ληστεία. 

Συγκεκριμένα, η νεαρή σοκαρισμένη από το γεγονός είπε στους αστυνομικούς ότι τρεις άνδρες, που φορούσαν κουκούλες, τους προσέγγισαν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων. 

Όπως είπε η κοπέλα οι τρεις άγνωστοι τους ζήτησαν τα κινητά τηλέφωνά τους και όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Όμως ο φίλος της αντιστάθηκε και τότε έκείνοι «έβγαλαν κάτι από τα παλτά τους και τον χτύπησαν στον θώρακα», όπως χαρακτηριστικά είπε η μάρτυρας. 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών; 

Ο 19χρονος ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και κατά πληροφορίες εργαζόταν ως delivery για επιχείρηση στο Μαρούσι. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι παρά τη μαρτυρία της 18χρονης αυτόπτη μάρτυρα του φονικού - η οποία παρουσιάζει ως κίνητρο τη ληστεία -  οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που διερευνούν την υπό8εση έχουν ενδείξεις που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Στο πλαίσιο της έρευνας αναζητούνται και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για όσα συνέβησαν. 

Τρίτη εκδοχή: Ρανττεβού θανάτου; 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αξιωματικοί που διερευνούν τη δολοφονία του 19χρονου εξετάζουν και μία τρίτη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο νεαρός, που βρισκόταν μαζί με τη φίλη του, κανόνισε μία συνάντηση με άλλους τρεις νεαρούς στην Πλατεία Ηρώων.  Μόλις οι τρεις νεαροί  έφτασαν εκεί, το θύμα διαπληκτίστηκε με έναν από αυτούς. Το άτομο που διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο έβγαλε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε με αυτό στον θώρακα τραυματίζοντάς τον.

Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η φίλη του κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η κοπέλα, που εξακολουθεί να καταθέτει στην Ασφάλεια Αττικής, έχει πέσει σε αντιφάσεις και εξακολουθεί να εξετάζεται από τους αστυνομικούς, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να αποσαφηνιστούν τα κίνητρά τους, τα οποία πιθανότατα έχουν να κάνουν με προσωπικές διαφορές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-3-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά