Logo

Ποιους αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά



 
 

Πενταμελή συμμορία που έχει έδρα περιοχή της Δυτικής Αττικής και χτυπά σπίτια στα βόρεια και νότια προάστια "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη ληστεία στην κάτω Κηφιιά που ειχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Η αστυνομία ερευνά η συμμετοχή των μελών της συμμορίας σε έξι ακόμη ένοπλες ληστείες με ομηρία των ενοίκων σε νότια και βόρεια προάστια.

Οι δράστες φαίνεται να έχουν κοινά χαρακτηριστικά δράσης, αμφίεσης, οπλισμού και βίαιης συμπεριφοράς.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" πρόκειται για "μετανάστες-ταξιδευτές" ληστές επικίνδυνης συμμορίας, που έχει "έδρα" τη Δυτική Αττική, οι οποίοι κινούνται στον οδικό άξονα της παραλιακή λεωφόρου προς τα βότια προάστια και σε αυτόν της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας προς τις βόρειες συνοικίες. Φέρονται να είναι οι βασικοί ύποπτοι της αιματηρής εισβολής και σοβαρού τραυματισμού του 52χρονου επιχειρηματία.

Ο βασικός "πυρήνας" της συμμορίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται να είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, ωστόσο υπάρχουν κάποια περιφερειακά μέλη και πρόσφατα αποφυλακισμένοι που έχουν συγκροτήσει τη νέα ομάδα με παρόμοια βίαια χαρακτηριστικά στη δράση της.

Ο επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, εξακολουθεί να παραμένει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Γιώργος Γεννηματάς" τρίτο 24ωρο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη  αλλά σταθερή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά