Logo

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι ληστές της Γεωργιανής μαφίας [φωτο]



 
 

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, τα στοιχεία και  φωτογραφίες των μελών της συμμορίας των Γεωργιανών που εισέβαλαν σε σπίτια στην Αττική, στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας είναι βετεράνος του πολέμου της Αμπχαζίας και στη Ρωσία είχε πάρει το αξίωμα του "Vor v Zakone" (κλέφτης εντός νόμου), το οποίο παίρνουν μόνο λίγα άτομα από τη μαφία, τα οποία ανακηρύσσονται σε αρχηγούς που λαμβάνουν τα κέρδη από την εγκληματική δράση. Λέγονται κλέφτες εντός νόμου διότι σταματούν τις διαρρήξεις και τις ληστείες και "απολαμβάνουν" το προνόμιο του συντονιστή-αρχηγού.

Ο Vor είναι ο (επ) KHUJADZE (ον) VALERIANE του Avtandil και της Nargiza, γεννηθέντα στις 8-12-1965 στη Γεωργία.

Τα υπόλοιπα μέλη που έχουν συλληφθεί είναι:

(επ) TVALODZE (ον) BESIK του Romani και της Manana, γεννηθέντα στις 5-10-1983 στη Γεωργία

(επ) JAVAKHISHVILI (ον) VARLAM του Guladi και της Hatia, γεννηθέντα στις 18-5-1976 στη Γεωργία

(επ) PERANDZE (ον) MAMUKA του Viltali και της Marta, γεννηθέντα στις 11-12-1978 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι την 3-10-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-4-2018 από directNEWS.gr 

 

 


Τελευταία Αστυνομικά