Logo

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από ανταλλαγή πυρών στην Πυλαία [βίντεο]



 
 

Πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σήμερα (Δευτέρα) στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης. 

Όπως έγινε γνωστό, στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Βουλγαροκτόνου, έγινε σήμερα (Δευτέρα) το βράδυ μία πρωτοφανής για την περιοχή επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε και ελικόπτερο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο σημείο εκείνο υπάρχει νεο-ανεγειρόμενη οικοδομή στην οποία διέμενε ομάδα αλλοδαπών, από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, οι οποίοι προφανώς ήταν υπό παρακολούθηση από τις αστυνομικές αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες του κοινού ποινικού δικαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά φέρονται να βγήκαν κάποια στιγμή από την πολυκατοικία και τότε επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Οι ύποπτοι άνοιξαν πυρ, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, ήρθαν ενισχύσεις, με την όλη «μάχη» να κρατά αρκετά λεπτά. 

Τελικά, οι ύποπτοι φέρονται να παραδόθηκαν και να οδηγήθηκαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. 

Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα τα ακριβή στοιχεία της επιχείρησης, όπως και τα αδικήματα με τα οποία φέρονται να σχετίζονται οι ύποπτοι. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η επιχείρηση έγινε για τον εντοπισμό του αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, ο οποίος παλαιότερα είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές και είχε μεταβεί στις φυλακές Διαβατών. Μάλιστα, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είχε χαρακτηρίσει τον 56χρονο Σουσανασβίλι ως νούμερο ένα κακοποιό του πλανήτη.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ασφάλεια. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-4-2018 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταία Αστυνομικά