Logo

ΕΛ.ΑΣ: Εντοπίστηκαν τέσσερα εργαστήρια παραγωγής και συσκευασίας καπνικών προϊόντων [βίντεο+φωτο]



 
 

Τέσσερεις κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι που είχαν μετατραπεί σε εργοστάσια παρασκευής, συσκευασίας και αποθήκευσης λαθραίων τσιγάρων, εντοπίστηκαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις περιοχές του Αυλώνα, Ασπρόπυργου και Κορωπίου στην Αττική.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 47, 56 και 60 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, οι δράστες προέβαιναν στην ει­σαγωγή επεξεργασμένου καπνού από την Ιταλία στην ελληνική επικράτεια, την αποθήκευση και την παρα­σκευή εντός των ειδικά διαμορφωμένων χώρων (εργοστάσια) και ακολούθως, τα διακινούσαν και τα διοχέτευαν προς πώληση σε δίκτυο μεταπωλητών τους, στην περιοχή της Αττικής αλλά και σε περιοχές της Βόρειας Ελ­λάδας.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν συνεργών τους.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά