Logo

Βρέθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Θωμά



 
 

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 18η Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι καθώς και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών φίλων του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος, ενώ ο 33χρονος συνεργός του επιχείρησε, με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η παρέα του θύματος είχε παραγγείλει ποσότητα χασίς από του Αλβανούς και τους είχε δώσει περίπου 100 ευρώ. Η αγοραπωλησία είχε οριστεί στην πλατεία Ηρώων, ωστόσο οι δράστες εμφανίστηκαν χωρίς την ποσότητα των ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καβγάς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι τρεις δράστες, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά