Logo

Συνελήφθησαν αστυνομικοί με χιλιάδες αναβολικά χάπια και αμπούλες



 
 

Υπόθεση διακίνησης αναβολικών, στην οποία εμπλέκονται τρεις αστυνομικοί, εξιχνίασε η Δίωξη Ναρκωτικών και το ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο  αστυνομικοί και ένας τρίτος αναζητείται. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha και της εφημερίδας Καθημερινή. οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί στα ΜΑΤ και ο άλλος σε αστυνομικών τμήμα των βορείων προαστίων (ο τρίτος Κατένστολος φέρεται να υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη) είχαν στην κατοχή τους 30.000 αναβολικά χάπια.

Οι αστυνομικοί, ειδικότερα, είχαν παραγγείλει τα αναβολικά μέσω διαδικτύου από εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία και οι ποσότητες των απαγορευμένων ουσιών στάλθηκαν ταχυδρομικώς μέσα σε δύο δέματα τα οποία παρέλαβαν οι συλληφθέντες.

Όμως το δρομολόγιο του φορτίου παρακολουθούνταν από το άνδρες του ΣΔΟΕ. έτσι, οι δύο αστυνομικού συνελήφθησαν, ενώ διαπιστώθηκε ότι τα δέματα περιείχαν 30.000 αναβολικά χάπια και 35.000 ενέσιμες αμπούλες.

Οι δύο αστυνομικοί, ανακρινόμενοι από στελέχη του  ΣΔΟΕ, υποστήριξαν  πως τα αναβολικά αυτά τα προόριζαν για εκείνους, προκειμένου να φτιάξουν τέτοια σώματα, ώστε να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της υπηρεσίας τους, κάτι το οποίο επίσης είναι παράνομο.

Τα στελέχη της ΣΔΟΕ συνεχίζουν την έρευνα για να δουν που θα κατέληγαν 30.000 αναβολικά χάπια και 3.000 ενέσιμες ουσίες, οι οποίες στάλθηκαν ταχυδρομικώς από το εξωτερικό.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες αστυνομικοί αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά