Logo

Συνελήφθη η μητέρα του νεογνού που είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη



 
 

Συνελήφθη την Κυριακή μία 19χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής που φέρεται να έπνιξε το νεογνό της τον περασμένο Φεβρουάριο, επειδή «ήταν ανεπιθύμητη η εγκυμοσύνη».

Μαζί με τη 19χρονη συνελήφθη και η 54χρονη μητέρα της, η οποία στη συνέχεια πέταξε το νεογνό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη Αττικής.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ όπως είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω του facebook και η εγκυμοσύνη προέκυψε χωρίς να το θέλει κανένας από τους δύο. Η 19χρονη γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της μητέρας της, αμέσως μετά του έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στόμα και το έπνιξαν με κορδόνι.

Η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στα ίχνη των δύο γυναικών μετά την ταυτοποίηση δειγμάτων DNA.

Σε βάρος των δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Όπως είπε ωστόσο ο δικηγόρος της στους δημοσιογράφους θα ζητήσει για την 19χρονη να μετατραπεί η κατηγορία σε παιδοκτονία, ενώ για την 54χρονη μητέρα της η κατηγορία να μετατραπεί σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Παράλληλα, ο συνήγορός τους θα ζητήσει να διοριστεί ψυχίατρος πραγματογνώμονας, καθώς υποστηρίζει ότι η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Οι δύο κατηγορούμενες θα απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά