Logo

Ζευγάρι έφερε την κοκαΐνη στα Χανιά με το πλοίο της γραμμής [φωτο]



 
 

Ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερης του ενός κιλού ετοιμαζόταν να ρίξει στις πιάτσες των Χανίων ζευγάρι. Ο λόγος για έναν 44χρονο αλβανικής καταγωγής και μία 32χρονη Ελληνίδα που συνελήφθησαν στο πλαίσιο καλά συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν τον 44χρονο συλληφθέντα τη στιγμή που παραλάμβανε από την 32χρονη μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και ειδικότερα 1 κιλό και 160 γραμμάρια,

Όπως επισημαίνει το cretapost.gr,  το ζευγάρι είχε θησαυρίσει από την πώληση των ναρκωτικών, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού αρχικά το ποσό των 40.130 ευρώ το οποίο και προοριζόταν για την αγορά της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης.

Επίσης, στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκαν 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων τα οποία χρησιμοποιούσε κατά την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή της 32ρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 44χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 37 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 69 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 70.090 καθώς και 120 λίρες Αγγλίας.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία θεωρήθηκαν μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται, ότι την  υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά