Logo

"Μπλόκο" σε 200 κιλά χασίς - Τα μετέφεραν με προπομπό σε φορτηγό



 
 

Δύο άτομα συνελήφθησαν και 200 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της  Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην ελληνοαλβανική μεθόριο, κοντά στην Κεραμίτσα Φιλιατών.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα φορτηγό στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατών-Κεραμίτσας. Κατά την έρευνα εντόπισαν 167 δέματα ακατέργαστης και 69 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, μέσα σε τσουβάλια στην καρότσα του οχήματος.

Μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών συνελήφθη ο 60χρονος οδηγός, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και το φορτηγό.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν 51χρονο, ο οποίος  φέρεται να λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον οδηγό του, για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δύο  συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομης διακίνησης ανθρώπων και κλοπών.

Σημειωνεται, ότι την  προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά