Logo

«Καβάτζα» με 220 κιλά ναρκωτικών άδειο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη [βίντεο+φωτο]



 
 

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιφέρεια της Μακεδονίας είχε κρύψει σε ένα  άδειο εργοστάσιο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών

Συγκεκριμένα,  η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε ένα μη λειτουργικό εργοστάσιο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ως χώρο αποθήκευσης «καβάτζα» ναρκωτικών ουσιών.

Η «καβάτζα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενδελεχούς έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς για την υπόθεση της σύλληψης ενός 50χρονου Έλληνα και ενός 52χρονου αλλοδαπού. 

Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί στις 28-5-2018 σε περιοχές των νομών Καστοριάς και Ημαθίας. 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης στοιχείων, αστυνομικοί μετέβησαν σε χώρο που εκμίσθωνε ο 50χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα :

*στην οροφή σκεπάστρου γραφείου, οκτώ (8) κιλά και δώδεκα (12) γραμμάρια ηρωίνης που περιέχονταν σε δεκαπέντε (15) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες και

*σε ειδική κατασκευή (κρύπτη) στην οροφή καρότσας Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, διακόσια δέκα (210) κιλά και διακόσια είκοσι (220) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που περιέχονταν σε είκοσι μία (21) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή άλλων εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά