Logo

Φθιώτιδα: Συνελήφθη 52χρονος δημοτικός υπάλληλος για ασέλγεια σε ανήλικη



 
 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Καμένων Βούρλων η σύλληψη ενός 52χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε ασελγήσει σε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 ετών.

Συλληφθείς είναι ένας υπάλληλος του δήμου Καμένων Βούρλων, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν και στενός φίλος της οικογένειας της ανήλικης. 

Η καταγγελία σε βάρος του υποβλήθηκε την Πέμπτη από το 14χρονο θύμα και την μητέρα της. 

Ο 52χρονος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα,  φέρεται να θώπευε το ανήλικο θύμα του σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της, την περίοδο 2016-17 όταν η κοπέλα ήταν 13 χρονών.

Ο εισαγγελέας Λαμίας αμέσως μετά την καταγγελία κίνησε τις διαδικασίες και αφού το θύμα εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, εκδόθηκε σε βάρος του 42χρονου ένταλμα σύλληψης  το οποίο εκτελέστηκε μέσα σε έξι ώρες. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι μέσα σε μερικές ώρες από την πρώτη καταγγελία εμφανίστηκαν άλλες δυο κοπέλες καταγγέλλοντας και αυτές με τη σειρά τους τον 52χρονο για ασέλγεια.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα  στο σπίτι του δράστη, όπου κατάσχεσαν ένα σταθερό υπολογιστή αλλά και ένα λαπ-τοπ, στα οποία βρέθηκε πορνογραφικό υλικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2018 από  directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά