Logo

Πέλλα: Ο τραυματισμός του από κυνηγετικό όπλο δεν ήταν ατύχημα - Τον πυροβόλησε σκόπιμα ο γιος του



 
 

Οι αστυνομικές αρχές, που κλήθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση του τραυματισμού  ενός 53χρονου άνδρα στην κοινότητα Καλή του δήμου Σκύδρας στην Πέλλα, διαπίστωσαν ότι το περιστατικό δεν ήταν ατύχημα. Ήταν, όπως προεκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας με δράστη το γιο του θύματος!

Ο 21χρονος γιος του 53χρονου ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα, λέγοντας ότι πήρε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε για να εκφοβίσει τα πουλιά που δημιουργούσαν πρόβλημα στο κατάστημά τους. 

Ωστόσο, οι μαρτυρίες διέψευσαν τον ισχυρισμό του και κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, καθώς ο νεαρός σημάδεψε σκόπιμα τον πατέρα του με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Συγκεκριμένα, μάρτυρες, εξεταζόμενοι στο πλαίσιο της προανάκρισης, ανέφεραν ότι είχε διαπληκτιστεί έντονα για άγνωστο λόγο με τον πατέρα του το απόγευμα της Τρίτης και, κατά την διάρκεια του καυγά τους, άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε πρώτα στον αέρα και στη συνέχεια προς το μέρος του! 

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και 41 φυσίγγια. 

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον παρ' ολίγο πατροκτόνο,  ο οποίος αρχικά υποστήριξε την εκδοχή του ατυχήματος.

Ο 21χρονος παρ' ολίγον πατροκτόνος συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-8-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά