Logo

Μεσσηνία: Συνελήφθη ο ληστής που «άδειαζε» σπίτια στην Καλαμάτα



 
 

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε σπίτια και όχημα στην Καλαμάτα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτα.

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη την Δευτέρα, 6 Αυγούστου, στην Καλαμάτα ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου, ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός διέρρηξε όχημα, χωρίς, ωστόσο, να καταφαφέρει να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, τρία ναρκωτικά δισκία και το ποσόν των 100 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, ενώ σε έρευνα που έγινε στην αυλή της κατοικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο και ένα μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη, ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 15 Ιουνίου μέχρι και Δευτέρα 6 Αυγούστου στην Καλαμάτα, διέπραξε ακόμη έντεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε κατοικίες.

Από τις κατοικίες είχε αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 7.800 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, σε βάρος του 35χρονου, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διακεκριμένες κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-8-2018 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά