Logo

Συνελήφθη γυναίκα που εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα για υπεξαίρεση



 
 

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε η 47χρονη γυναίκα, αποφάσισε την μεταγωγή της στην Αθήνα, για να απολογηθεί.

Η 47χρονη Ελληνίδα, περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Βόλο, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως την αναζητούσαν οι αρχές, καθώς σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της τοπικής υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ενημερώθηκαν ότι εκκρεμούσε εις βάρος της ένταλμα της ανακρίτριας του Ειδικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, εντόπισαν τα ίχνη της και την συνέλαβαν. Στη συνέχεια, η 47χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε την μεταγωγή της στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Επίσης, στην περιοχή της Λάρισας αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 32χρονο, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή. Το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών.



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά