Logo

Πάτρα: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και το ξυλοκόπησαν άγρια



 
 

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι «είδε το χάρο με τα μάτια του», όταν τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Αυγούστου εισέβαλαν ληστές στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή Βραχνέϊκα στην Πάτρα.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα με σκοπό να κλέψουν. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από το ζευγάρι, το οποίο και χτύπησαν άσχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Ο 85χρονος ξύπνησε από το θόρυβο και σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να δει τι συμβαίνει. Αποτέλεσμα ήταν να έρθει αντιμέτωπος με τους δράστες, οι οποίοι τον χτύπησαν άγρια, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν και στην 78χρονη σύζυγό του, προκειμένου να τους πουν πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα.

Από τις φωνές του ζευγαριού ξύπνησαν γείτονες, οι φωνές των οποίων έτρεψαν σε φυγή τους ληστές. Αμέσως ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς οι ληστές το είχαν ξυλοκοπήσει άσχημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-8-2018 από directNEWS.gr πηγή: partastimes.gr


Τελευταία Αστυνομικά