Logo

Στον εισαγγελέα τρία άτομα για εμπρησμούς σε Αττική και Έβρο



 
 

Ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής συνέλαβαν την Τετάρτη και την Πέμπτη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τρία άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς για εμπρησμούς στην Αττική και στην Ορεστιάδα. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας ένας  Έλληνας 77 ετών ως υπαίτιος εμπρησμού σε ξηρά χόρτα στην περιοχή Ρίζια του Δήμου Ορεστιάδας, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 15/08/2018 και ώρα 20:34. Η φωτιά σβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική 

Επίσης την Πέμπτη συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθήνας, ένας αλλοδαπός 28 ετών από το Πακιστάν ως υπαίτιος εμπρησμού σε απορρίμματα στο Δήμο Περιστερίου Αττικής, που έλαβε χώρα την Πέμπτη  και ώρα 00:04.

Την Τετάρτη ανακριτικοί υπάλληλοι της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθήνας συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έναν αλλοδαπό 41 ετών από τη Γκάνα ως υπαίτιο εμπρησμού  σε ξηρά χόρτα εντός του Αττικού Άλσους, που έλαβε χώρα την Τρίτη 14/08/2018 και ώρα 21:08.

Η πυρκαγιά σβήστηκε αμέσως πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις, ενώ ο 41χρονος εντοπίστηκε μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα, κατά την προανάκριση  ισχυρίστηκε ότι έβαλε τη φωτιά για να διώξει τα κουνούπια που τον ταλαιπωρούσαν.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, οδηγήθηκαν την Πέμπτη στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Ορεστιάδας και Αθήνας, αντίστοιχα.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-8-2018 από directNEWS.gr 

 


Τελευταία Αστυνομικά