Logo

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δράστες της δολοφονίας του 65χρονου στο Μενίδι



 
 

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται οι δράστες της δολοφονίας του 65χρονου, ο οποίος στις 21 Αυγούστου εντοπίστηκε νεκρός  μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Πανόραμα στο Μενίδι.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν Αλγερινό και έναν Αιγύπτιο, οι οποίοι αργά το βράδυ της Δευτέρας προσήχθησαν στο Τμήμα Ανθρρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ανακρίνονται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσαχθέντες κατά την ανάκρισή τους ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Με βάση τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας οι δύο άνδρες είναι αυτοί που εισέβαλαν στο σπίτι του 65χρονου θείου του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου και τον σκότωσαν. 

Υπενθυμίζεται, ότι τον άτυχο 65χρονο εντόπισαν νεκρό αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας που μπήκαν στο σπίτι του μετά από ενημέρωση κατοίκων της περιοχής που παραπονέθηκαν για μια έντονη μυρωδιά.

Όπως προέκυψε, ο ηλικιωμένος είχε χάσει τη ζωή του δύο-τρεις ημέρες νωρίτερα. Μάλιστα, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, το θύμα στραγγαλίστηκε με μία ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του, που βρίσκεται στην οδό Ιωάννη Λιόση 84 στο Μενίδι. 
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά