Logo

Πέλλα: Τέσσερις συλλήψεις για το άγριο φονικό στην Κρύα Βρύση – Σε κρίσιμη κατάσταση η κοπέλα [βίντεο+φωτο]



 
 

Στη σύλληψη, τουλάχιστον, 4 ατόμων ως ενεχόμενων στο φονικό που διαπράχθηκε σε χωριό των Γιαννιτσών προχώρησε η αστυνομία, ενώ η 20χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα φονικό, με ερωτικά αίτια, συγκλονίζει την Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, καθώς το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου ένας 37χρονος άνδρας, που δεν μπορούσε να δεχτεί την απόρριψη, πυροβόλησε την ίδια και μέλη της οικογενείας της, μέσα στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, ο δράστης οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε την 70χρονη γιαγιά του κοριτσιού, ενώ τραυμάτισε την ίδια και τον παππού της.

Η 20χρονη κοπέλα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και χειρουργείται.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είχε τις αισθήσεις της, αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ.

Συγγενείς και φίλοι της 20χρονης αποκάλυψαν ότι ο 37χρονος παρενοχλούσε την κοπέλα, αλλά εκείνη δεν τον ενεθάρρυνε με αποτέλεσμα αυτός να εξοργιστεί, να πάρει την καραμπίνα του και πάει να την σκοτώσει. Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι της.

Πυροβόλησε εν ψυχρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι κάτοικος Αγγελοχωρίου και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον της νεαρής, αλλά η γιαγιά μπήκε μπροστά με αποτέλεσμα να δεχτεί τη σφαίρα και να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο παππούς της κοπέλας, επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά από σκάγια στο χέρι.

Στη συνέχεια, ο 37χρονος βγήκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο στο κεφάλι. Τον δράστη εντόπισαν συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι και τον ξυλοκόπησαν. Συγκεκριμένα, ο 48χρονος πατέρας της 20χρονης, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί επιτέθηκε μαζί με δύο φίλους του στον 37χρονο δράστη. Στην επίθεση ήταν παρούσα και η αδερφή της 20χρονης. Αρχικά η αστυνομία προσήγαγε τον πατέρα της νεαρής και τους δύο φίλους του, ηλικίας, 44 και 47 ετών, ενώ στη συνέχεια οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Αρχικά ο δράστης μεταφέρθηκε μαζί με το παρ’ ολίγον θύμα του στο νοσοκομείο Γιαννιτσών σοβαρά τραυματισμένος, αλλά βρίσκεται εν ζωή. Στην συνέχεια ο δράστης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.

Ειδικότερα βραδινές ώρες χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) ο 38χρονος μετέβη σε οικία όπου διαπληκτίστηκε με 48χρονο ημεδαπό και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά