Logo

Καβάλα:Ο εγγονός ομολόγησε τη δολοφονία του παππού και της γιαγιάς του [φωτο]



 
 

Ο νεαρός εγγονός του ηλικιωμένου ζευγαριού, στο παρελθόν, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανάκριση του νεαρού ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου, σχετικά με τη διπλή δολοφονία στην συνοικία του Προφήτη Ηλεία στην Καβάλα, καθώς ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του.

Ο νεαρός, του οποίου η μητέρα έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του με τον οποίο έχει και το ίδιο όνομα και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο ίδιο κτήριο κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά ουδείς άκουσε θόρυβο. Εκείνοι ήταν που αντίκρισαν στις 11:00 το πρωί το φρικιαστικό θέαμα με το ηλικιωμένο ζευγάρι κυριολεκτικά κατακρεουργημένο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Δεν εξήγησε, όμως τους λόγους που τον ώθησαν να κατακρεουργήσει τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν, ούτε πότε ακριβώς το έκανε. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά