Logo

Αλεξανδρούπολη: Εξιχνιάστηκαν 18 διαρρήξεις – Έγιναν τέσσερις συλλήψεις



 
 

Η αστυνομία συνέλαβε έναν Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς, στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Μετά την συμπλήρωση ακριβώς τριών μηνών από τότε που ξεκίνησαν τη δράση τους, έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας, τέσσερα από τα πέντε μέλη μιας συμμορίας που είχε διαπράξει, τουλάχιστον 17 διαρρήξεις και μια απόπειρα, σε καταστήματα, οχήματα και σπίτια στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 20χρονο Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 24, 23 και 18 χρόνων, όταν τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν μέσα πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ένα tablet που αποδείχθηκε κλεμμένο. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητούν έναν ακόμη 27χρονο αλλοδαπό που δεν εντοπίστηκε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, από τις 6 Ιουνίου, οι δράστες διέρρηξαν 13 καταστήματα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη, ενώ παραβίασαν επίσης τρία οχήματα και ένα σπίτι. Από τις διαρρήξεις είχαν αποκομίσει συνολικά μετρητά ύψους 6.000 ευρώ και το επίμαχο tablet που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι τέσσερις κακοποιοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά