Logo

Σπάρτη: Καλλιεργητής κάνναβης είχε στήσει παγίδα θανάτου για αστυνομικούς



 
 

Είχε κατασκευάσει έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό με την κάννη ενός όπλου και ένα φυσίγγιο τον οποίον ενεργοποιούσε όταν έμπαινε στη φυτεία.

Ο 38χρονος άνδρας που διατηρούσε χασισοφυτεία σε αγροτική περιοχή χωριού κοντά στην Σπάρτη φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένος να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς είχε στήσει αυτοσχέδια παγίδα στο μονοπάτι που οδηγούσε στη φυτεία με ένα όπλο το οποίο θα εκπυρσοκροτούσε αν πλησίαζε κάποιος.

Είχε κατασκευάσει έναν αυτοσχέδιο πυροδοτικό μηχανισμό με την κάνει ενός όπλου που έφερε επικρουστήρα και ένα φυσίγγιο και κάθε φορά που έμπαινε στην φυτεία τον ενεργοποιούσε, ώστε να αντιμετωπίσει και να ειδοποιηθεί για ανεπιθύμητους... επισκέπτες.

Για κακή του τύχη όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν τον χώρο της φυτείας με 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 έως 2.10 μέτρων, αλλά και την αυτοσχέδια παγίδα απενεργοποιημένη. Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα και περίμεναν να εμφανιστεί ο καλλιεργητής.

Μόλις έφτασε ο 38χρονος ενεργοποίησε αμέσως την παγίδα, όμως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και βρήκαν επάνω του ένα γεμάτο περίστροφο, ένα στιλέτο, ένα σουγιά και δύο φυσίγγια. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχε άδεια, δύο αεροβόλα πιστόλια και δύο μαχαίρια, καθώς και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25,2 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά