Logo

Εκτέλεσαν άνδρα έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής [φωτο]



 
 

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του στην Αγία Παρασκευή.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ένοπλος πυροβόλησε, τουλάχιστον, τρεις φορές και σκότωσε έναν άνδρα που επέβαινε του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία ειδοποίησε μια γυναίκα η οποία άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε μια μηχανή να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από τον τόπο που συμβάντος.

Το θύμα εξέπνευσε επί τόπου και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για ένα ακόμη κεφάλαιο στον πόλεμο της νύχτας. Πρόκειται για έναν άνδρα, Έλληνα 51 ετών. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανήκει σε κάποια γυναίκα.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει το φονικό να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα, στελέχη της αστυνομίας θεωρούν ότι το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του, καθώς εκτιμούν ότι στο συγκεκριμένο σημείο  είχε ραντεβού και τον ή τους περίμενε.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον κόσμο της νύχτας; 

Την προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το  Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς ο 51χρονος  ήταν σεσημασμένος για εκβιασμούς με συμμετοχη σε ομάδα που «παρείχε» προστασία σε καταστήματα.

Παράλληλα το θύμα ειχε κατηγορηθεί για ληστείες (1997), διακίνηση ναρκωτικών (2002), ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνεργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας (2013).

Ο 51χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλειται το nantiareport.gr, είχε ενεργό συμμετοχή και συνδέεται με μέλη του «Συνδικάτου του Εγκλήματος». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές  φέρεται να ανήκε στην ομάδα της «τρίτης γενιάς» της μαφιόζικης συμμορίας που στις αρχές του 1990 είχε «δραστηριότητα» σε όλη τη χώρα, με άγριες εκτελέσεις και ληστρικές επιθέσεις.

Με βάση αυτά τα δεδομένα από το παρελθόν του θύματος, αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης αναζητούν τους δολοφόνους σε ομάδες που  έχουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» και παρέχουν «προστασία».

Ως κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας εξετάζεται η τυχόν ενεργός συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε κυκλώματα της νύχτας ή οι «εκκρεμότητες» του θύματος  από το παρελθόν ή κάτι άλλο που αυτή τη στιγμή διαφεύγει από τους αστυνομικούς που διενεργούν την έρευνα. .

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά