Logo

Πέλλα: Ασελγούσε στην κόρη του που έχει νοητική υστέρηση - Τον κατήγγειλε η σύζυγός του



 
 

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι χωριού της Αριδαίας Πέλλας για τη φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας που αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 65χρονου συγχωριανού τους.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι ασελγούσε στην  44χρονη κόρη του που έχει νοητική υστέρηση. Ο 65χρονος έμπαινε στο δωμάτιο της κόρης του και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του ακόμα και τις ώρες που σε διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα εγγόνια του! 

Τον 65χρονο κατήγγειλε στις αρχές η σύζυγός του και μητέρα του 44χρονου θύματος. που τον έπιασε η ίδια μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης τους. 

 Όπως κατήγγειλε η μητέρα, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της.

Η γυναίκα σοκαρίστηκε, αλλά αρχικά προσπάθησε να μην αντιληφθούν τα εγγόνια της, που βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο, τι συνέβαινε και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. 

Με αφορμή την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνες στο πλαίσιο των οποίων η 44χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με την πλευρά της μητέρας η ασέλγεια επιβεβαιώθηκε και εργαστηριακά. 

Έτσι σε βάρος του 65χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και ο ανακριτής Έδεσας εξέδωσε ένταλμα σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη τη Δευτέρα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί τις προσεχείς ημέρες. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-9-2018 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά