Logo

Κως: Πατέρας κρατούσε όμηρο το μωρό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει [φωτο]



 
 

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία που έλαβε χώρα στην περιοχή Ηρακλής στο Ψαλίδι της Κω.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr, η ομηρία άρχισε μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας προς Τρίτη κατόπιν καυγά που είχε ο Νιγηριανός δράστης με τη σύζυγό του και μητέρας του παιδιού τους, 2 ετών.

Η γυναίκα κατάγεται από τη Ρουμανία -και σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει στη Γερμανία- έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από κάποιον άγνωστο, το οποίο μόλις διάβασε ο σύντροφός της έγινε έξω φρενών.

Όχι μόνον καυγάδισε μαζί της, αλλά την χτύπησε και την πέταξε έξω από το τουριστικό κατάλυμα στο οποίο διέμεναν. Ο Νιγηριανός είχε το μωρό στο μάρσιπο και η γυναίκα η οποία γνώριζε ότι ήταν σε κατάσταση αμόκ ειδοποίησε αμέσως τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ακολούθησε μία μαραθώνια διαδικασία με τους άνδρες της Αστυνομίας να έχουν περικυκλώσει το κατάλυμα και τον Αστυνομικό Διευθυντή να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην όλη επιχείρηση αφού τέθηκε επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης και μάλιστα όπως μάθαμε συνεπικουρούμενος από δύο ειδικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε κατά την διάρκεια της νύχτας και τις κρίσιμες ολονύχτιες διαπραγματεύσεις με τον δράστη κατορθώνοντας εν τέλει να τον πείσει (κατόπιν συνεννόησης με τους διαπραγματευτές) μετά από μερικές ώρες διαπραγματεύσεων αφενός να μην πειράξει το παιδί και αφετέρου να εξέλθει ειρηνικά του καταλύματος ώστε να λήξει η ομηρία και να υπάρξει τελικά αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Τελικά στις 9:25 το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου ο Νιγηριανός παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και κατευθύνθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο μαζί με το μωρό.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-9-2018 από directNEWS.gr πηγή: vimatisko.gr


Τελευταία Αστυνομικά