Logo

Ζεφύρι: Νεαρή γυναίκα θύμα άγριου βιασμού βρέθηκε μισοπεθαμένη στο δρόμο



 
 

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας μία νεαρή γυναίκα που βρέθηκε πριν δύο ημέρες σε ημιθανή κατάσταση στην άκρη ενός δρόμου στο Ζεφύρι Αττικής.

Η υπόθεση απασχολεί την Ασφάλεια Αττικής που τη διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα ομαδικού και άγριου βιασμού με τους δράστες να την έχουν πετάξει ημιθανή στο δρόμο.

Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν ότι η γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρει ίχνη βιασμού φύσει και παρά φύσει.

Η γυναίκα, λόγω της κατάστασης της υγείας της, δεν μπορεί να μιλήσει και δεν έχει πάνω της στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητά της. Όπως εκτιμάται πρόκειται πιθανότατα για αλλοδαπή, ηλικίας 20-30 ετών.

Μετά τον εντοπισμό της η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε πρώτη φάση προσπαθούν να διαπιστώσουν τα στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας, προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά