Logo

Οινόφυτα: Καταδίωξη ληστών που ανατίναξαν δύο ΑΤΜ



 
 

Τα ΑΤΜ ανατινάχθηκαν ταυτόχρονα λίγο πριν τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου, στα Οινόφυτα, αλλά οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων ανατινάχτηκαν με την μέθοδο της παροχέτευσης μείγματος αερίου, που είναι γνωστή και ως Plofkraak, τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, η επίθεση ήταν διπλή, καθώς είχαν στόχο δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης της Eurobank.

Οι ληστές δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα, επειδή πολύ κοντά στην τράπεζα περιπολούσαν αστυνομικοί του τμήματος της Τανάγρας, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως στο σημείο και οι άγνωστοι κακοποιοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους.

Μπήκαν σε αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα, με κατεύθυνση προς τον Αυλώνα. Το περιπολικό τους καταδίωξε, όμως οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Μάλιστα, τους έχουν καταγράψει οι κάμερες της τράπεζας, ενώ τα πρόσωπά τους δεν ήταν καλυμμένα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά