Logo

Η δικηγόρος, Αικατερίνη Αναγνωστάκη, βρέθηκε δολοφονημένη στην Κηφισιά [βίντεο+φωτο]



 
 

Μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου φέρεται να διέμενε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32 στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε πυροβολημένη και όπως εκτιμάται πιθανότατα  έπεσε σε ενέδρα του ή των δολοφόνων της. 

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τη δικηγόρο Αικατερίνη Αναγνωστάκη, ηλικίας 33 ετών, η οποία είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας το 2011 στο Γαλάτσι. Tότε την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες. Μάλιστα, μέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας της, φέρεται να είχε μεταβεί στο εξωτερικό. 

Το θύμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, διατηρούσε σχέσεις με γνωστό μπράβο της νύχτας, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες. και είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που, όπως φαίνεται, γνώριζαν οι δράστες της δολοφονίας. 

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις το έγκλημα έγινε το βράδυ της Τρίτης, αλλά το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα τραύματα που φέρει η σορός φαίνεται ότι προέρχονται από πυροβόλο όπλο, 

Η δολοφονική απόπειρα το 2011 και η μαφιόζικη εκτέλεση της συζύγου του Γιώργου Αυτιά 

Περίπου δύο χρόνια πριν τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος της Αικατερίνης Αναγνωστάκη και συγκεκριμένα το Μάιο του 2009, μία μαφιόζικη εκτέλεση είχε λάβει χώρα σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22 στα Καμίνια. 

Θύμα ήταν η Μαρία Καυχιέρη, σύζυγος του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά και κουμπάρα του ζεύγους Γεράσιμου Μαυράκη - που επίσης έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης - και της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου. 

Ο Γιώργος Αυτιάς είχε δολοφονηθεί το 2007 έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης στον Πειραιά, ενώ περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. 

Το 2009 η 29χρονη σύζυγός του που έμενε στη Βούλα, ενώ πήγαινε σε φιλικό της σπίτι σταμάτησε με το αυτοκίνητο έξω από το ζαχαροπλαστείο της οδού Παλαμηδίου για να πάρει γλυκά. Μέσα στο κατάστημα βρισκόταν μόνο μια υπάλληλος.  Την ώρα, λοιπόν, που η Μαρία Καυχιέρη διάλεγε γλυκά εμφανίστηκε στην είσοδο - ακριβώς πίσω της - ένας άνδρας περίπου 30 ετών που φορούσε τζόκεϊ καπέλλο και τζιν παντελόνι και την σκότωσε. 

Το 2011 στο Γαλάτσι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν την Αικατερίνη Αναγνωστάκη -ήταν τότε έγκυος -  η οποία φέρεται ότι γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της Μαρίας Καυχιέρη. 

Συμβόλαιο θανάτου για την Αικατερίνη  Αναγνωστάκη - Την "γάζωσαν" με δύο καλάσνικοφ 

Μάλιστα, κάποιοι θεώρησαν την Αικατερίνη Αναγνωστάκη ως ηθική αυτουργό της δολοφονίας της Μαρίας Καυχιέρη και ίσως για το λόγο αυτό έγινε το 2011 η απόπειρα για τη δολοφονία της.

Πιθανότατα τότε οι δράστες είχαν θεωρήσει  ότι είχαν επιτύχει τον στόχο τους. Οι επίδοξοι δολοφόνοι τότε είχαν στήσει ενέδρα στην Αικατερίνη Αναγνωστάκη στην οδό Βεϊκου. Μόλις την είδαν να εξέρχεται από ένα κατάστημα - βρισκόταν τότε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό της, την πλησίασαν και την "γάζωσαν".

Όμως η δικηγόρος επέζησε αφού, όμως, παρέμεινε για πολύ καιρό στην Εντατική. 

Τον τελευταίο χρόνο η Αικατερίνη Αναγνωστάκη ζούσε με την 7χρονη κόρη της στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Στρατηγού Δαγκλή. 

Όπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που διερευνούν την υπόθεση η δολοφονία της δικηγόρου ήταν ένα "συμβόλαιο θανάτου" από ανθρώπους της νύχτας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν την Αικατερίνη Αναγνωστάκη και φρόντισαν να διορθώσουν το.... λάθος του 2011. 

Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έως τώρα η ΕΛ.ΑΣ προκύτπει ότι η 33χρονη δικηγόρος εκτελέστηκε με δύο καλάσνικοφ. Οι δράστες κυριολεκτικά την "γάζωσαν" εκτελώντας πολύ προσεκτικά το σχέδιό τους, ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο το θύμα να παραμείνει ζωντανό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 10-15 κάλυκες 

Οι δράστες, όπως εικάζεται,  παρακολουθούσαν τη γυναίκα και της είχαν στήσει ενέδρα, αναμένοντας την επιστροφή της. Τη στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει στο γκαράζ  το αυτοκίνητό της, εκείνοι κατέβηκαν πεζή στο υπόγειο και την εκτέλεσαν με τα καλάσνικοφ. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά