Logo

Χειροπέδες σε 60χρονο για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι - Τί υποστηρίζει η ίδια και η μητέρα της



 
 

Ένας 60χρονος κρατείται ως ύποπτος βιασμού της 22χρονης που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά από κατάθεση της νεαρής γυναίκας η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Πειραιά.

Σημειώνεται ότι η 22χρονη είχε βρεθεί κοντά στο σπίτι του 60χρονου στο Ζεφύρι. Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες το βράδυ στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η 22χρονη φέρεται να είχε πάει μαζί με τον φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο φίλος της έφυγε και είναι πολύ πιθανό σε εκείνο το διάστημα να έγινε η σεξουαλική κακοποίηση. Σημειώνεται ότι πέρσι το ίδιο άτομο είχε κατηγορηθεί και πάλι για παρόμοια υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε πως κάνει χρόνια χρήση και αποφάσισε, μαζί με κάποιους άλλους, να πάει σε ένα σπίτι για “να φτιαχτεί”, το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε αγοράσει τις ουσίες.

Ακόμη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι από κάποια στιγμή και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.

Αναφερόμενη στο ζήτημα του βιασμού, η κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, καθώς δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ωστόσο, από την πλευρά της η μητέρα της νεαρής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να ισχυρίζεται πως η νεαρή δεν έπεσε θύμα βιασμού, αλλά τα σημάδια από αίματα που εξέτασε ο ιατροδικαστής προέρχονται από γυναικολογική επέμβαση. Η μητέρα θεωρεί πως ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, μη γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό και βλέποντας τα σημάδια, θεώρησε λανθασμένα ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Πάντως, ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι στην κοπέλα υπήρχαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα σημάδια να προέρχονται από επέμβαση. Ωστόσο, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης ο ιατροδικαστής δεν είχε υποβάλει τελική έκθεση με ξεκάθαρα συμπεράσματα για το συμβάν. Άλλωστε και η αστυνομία ανέμενε μέχρι το πρωί της Παρασκευής τα αποτελέσματα του ελέγχου DNA.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά