Logo

Κέρκυρα: Σύλληψη δύο απατεώνων



 
 

Δύο απατεώνες, οι οποίοι θεωρούσαν ότι είναι πολύ έξυπνοι προσπάθησαν να ξεγελάσουν πολίτη και να του αποσπάσουν 2.500 ευρώ, ωστόσο, το θύμα αποδείχθηκε πολύ εξυπνότερο απ’ αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, το θύμα όχι μόνον δεν “τσίμπησε” το δόλωμα, αλλά προσποιήθηκε ότι συγκινήθηκε, όταν ο απατεώνας του τηλεφώνησε και προσποιήθηκε πως είναι κάποιος γνωστός του και επικαλούμενος το θάνατο συγγενικού του προσώπου ζήτησε δήθεν δανεικά για την κηδεία.

Ο δράστης προσπάθησε να αποσπάσει 2.500 ευρώ από το θύμα του, αλλά τελικά συμβιβάστηκε όταν εκείνο του είπε ότι μπορούσε να του δώσει μόνον 500 ευρώ διότι μόνον τόσα χρήματα διέθετε. Το ραντεβού κλείστηκε σε συγκεκριμένο σημείο των Μπενιτσών, αλλά το θύμα είχε καταφύγει στην αστυνομία και τα χρήματα είχαν προσημειωθεί. Έτσι όταν εμφανίστηκε ένας άνδρας για να τα παραλάβει, συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο του ραντεβού εντοπίστηκε και ένας συνεργάτης του, ο οποίος και συνελήφθη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για απόπειρα απάτης, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά