Logo

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Κάνιγγος - Νεκρός ο επίδοξος ληστής [βίντεο+φωτο]



 
 

Εξέπνευσε τελικά ο τοξικομανής ο οποίος προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Ο άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι μπήκε στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος με σκοπό να το ληστέψει, αλλά βγήκε από το κατάστημα μέσα από την τζαμαρία, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από τα σπασμένα τζάμια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο καταστηματάρχης είχε βγει για λίγο από τον χώρο, προκειμένου να πάει να πάρει κάτι να φάει, με αποτέλεσμα ο εν λόγω άνδρας να βρει την ευκαιρία να εισβάλει. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από το σύστημα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί, να αρπάξει έναν πυροσβεστήρα και να σπάει την τζαμαρία για να βγει. Στην προσπάθειά του αυτή, φαίνεται πως τραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια τον κακοποίησαν πολίτες, αλλα και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου!  Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να μεταβεί στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό, ωστόσο, όμως τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και αργά το απόγευμα της Παρασκευής εξέπνευσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2018 από directNEWS.gr φωτο: newsbeast.gr


Τελευταία Αστυνομικά