Logo

Ελεύθερο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που προσήχθη στην ΓΑΔΑ



 
 

Ελεύθερο αφέθηκε αργά το μεσημέρι το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας που είχε προσαχθεί το πρωί της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου στην κρατική ασφάλεια.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ρωτήθηκε για τα θέματα της έρευνας που πραγματοποιείται και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Ρουβίκωνας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια, ενώ ήταν σε εξέλιξη η πρωινή θεία λειτουργία. Ομάδα 30 ατόμων διέκοψε τη λειτουργεία φωνάζοντας συνθήματα.

Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα μελών του αντεξουσιαστικού χώρου αργότερα την Κυριακή, ο Ρουβίκωνας υποστήριξε ότι η ”παρέμβαση”, όπως χαρακτήρισε την εισβολή, έγινε “για την προσπάθεια των ανθρώπων της ενορίας να πετάξουν στο δρόμο όσους διαμένουν στην στέγη αστέγων της ενορίας”

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σχολίασε στο λογαριασμό του στο Facebook, για την εν λόγω εισβολή “και ο άγιος φοβέρα θέλει”.

Επίσης, το πρωϊ της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία από το υπουργείο Εσωτερικών και τη συνόδευσε με τη φράση “Τραγική η φύλαξη των υπουργείων μας...Οδός ευαγγελιστρίας ωρα 10.16”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά