Logo

Η ΓΑΔΑ πετά στην Εισαγγελία το μπαλάκι για την τη κλήση Λαφαζάνη ως υπόπτου



 
 

Για το θέμα της κλήσης του Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Κρατική Ασφάλεια, τοποθετήθηκε η ΓΑΔΑ, με σχετική της ανακοίνωση. 

Όπως διευκρινίζει, η κλήση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Επίσης, υπογραμμίζει ότι το συγκεκριμένο Τμήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.) έλαβε «Κλήση Παροχής Εξηγήσεων» για να παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 26 του μηνός, στις 11 το πρωί, στη ΓΑΔΑ, με τον δικηγόρο του Σαράντο Θεοδωρόπουλο, να σημειώνει ότι ο Π. Λαφαζάνης ερευνάται για τα αδικήματα «αντίσταση, διατάραξη κοινής και οικιακής ειρήνης, σε φθορά και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά των Αστυνομικών Οργάνων», καθώς και για κατηγορίες που αφορούν «τον νόμο περί όπλων και πυρομαχικών ακόμη και τον νόμο περί κροτίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων».

Ο ίδιος ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «βιομηχανία μακάβριων διώξεων που πλήττουν βάναυσα την καρδιά της όποιας δημοκρατίας έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο».

Προχωρώντας περαιτέρω, ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. ισχυρίστηκε ότι «αυτή η βιομηχανία διώξεων με κατασκευασμένες κατηγορίες, που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές και ανώμαλες περιόδους της ελληνικής ιστορίας, αποφασίσθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, στα άδυτα του Μαξίμου και των κυβερνητικών παραμάγαζων και σε συνεργασία με ξένες υπηρεσίες».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2018 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταία Αστυνομικά